2008. június 10., kedd

Eddie 'Guitar' Burns - Lonesome Feeling

Melvin Taylorral már találkozhattatok a kuckóban, most Ticc jóvoltából a veterán ditroit-i blues előadó, Eddie 'Guitar' Burn albumán hallgathatjátok gitározni.

A számok:

01. Just a little Bit
02. Lonesome Feeling
03. I dig You Baby
04. In the State Highway
05. You got to Love Me with a Feeling
06. Woke up this Morning
07. New Inflation Blues
08. This old House
09. What do You want Me to do
10. That's My Woman
11. How could You leave Me
12. Wee Baby Blues

Tömörítés/Bitrate: 224 kb/s
[ in.solit ]
[ Share-now ]

Jelszó/Password: levente

Related Posts with Thumbnails