2008. szeptember 7., vasárnap

Blues Women Anthology Vol.6. CD1 (2007)

Nagyszerű blues zene, csodálatos női hangok, nagyon jó sorozat.

A számok:

01 Skinny Girl [Erja Lyytinen]
02 I Need Your Love So Bad [Irma Thomas]
03 T'Ain't Nobody's Business [Safhire]
04 You Can Have My Husband [Lou Ann Barton & Stevie Ray Vaughan]
05 Things [Heart]
06 Summertime [Rebecca Hancock Snow & Wayne Hancock]
07 I Can Laugh About It Now [Bonnie Bramlett]
08 Get Happy (version 1) [The Tierney Sutton Band]
09 The Lord Was a Woman [Candye Kane]
10 Blues in A (live) [Wendy Saddington]
11 Below the Belt [Dana Gillespie]
12 Feels Right Take Me [Maria Aurigema & Jeff Heale]
13 Hold On I'm Coming [Erma Franklin]
14 Judgement Day Blues [Carolyn Wonderland]
15 Walking the Street [Georgia White]
16 When Did You Leave Heaven [Dianne Schuur]
17 You Ain't Worth a Good Woman [Koko Taylor]
18 Hold Him Close [Angela Brown & Katie Webster]
19 Soul Kitchen [Patti Smith]

Jelszó/Password: levente

Related Posts with Thumbnails