2010. április 21., szerda

Neal Morse - The River (Worship Sessions Vol 4) (2009)

Neal Morse maga így vall megtérése okáról:
"A lányom 1998-ban egy nagy lyukkal a szívén született. Hogy érzékeltetni tudjam mekkora volt a baj, talán elég annyit mondanom, hogy medikusok csapata járt megnézni és megvizsgálni Őt, mert ilyet még nem tapasztaltak. Borzasztó érzés volt azzal a tudattal élni, hogy a kislányom meghalhat. Láttuk, hogy az orvosok nincsenek a helyzet magaslatán, így elkeseredésünkben a feleségemmel templomba jártunk és imádkoztunk, de a kislányunk állapota csak rosszabbodott. Mivel én már akkor is zenész voltam, a munkám elszólított Európába. Mialatt én az öreg kontinensen turnéztam a feleségem egy nagy elhatározásra jutott. Odaállt Isten elé és mind a maga mind a kislányunk életét felajánlotta neki. Mondta Istennek, tegyen velük bármit, ha el akarja venni a lányunkat, hát vegye, csak történjen valami. Történt is! Két nap múlva kellett újabb konzultációra vinni a kórházba, ahol, amikor megvizsgálták az orvosok, sehol nem találták a lyukat. Az a hatalmas lyuk egész egyszerűen eltűnt. Azt gondolom, ami ott és akkor történt egy csoda volt."
Azóta folyamatosan járja a világot, hogy megtéréséről, a teremtővel való kapcsolatáról szóló -saját gitáros, illetve billentyűs kíséretével előadott-dalaival tegyen tanúbizonyságot hite mellett.
2008-ban hazánkban is járt.
A a hitéletével szorosan összefüggő, úgynevezett Workship Sessions lemezeinek tavaly már a negyedik darabja jelent meg The River címmel.
A lemez felvételein hallható zenészek: Neal Morse / keyboards, guitars, lead vocals; Scott Williamson / drums; Julie Harrison / vocals.

A számok:

1. Glory to Glory (4:02)
2. The River (5:38)
3. Serve You in the Fire (5:15)
4. I Exalt Thee (5:22)
5. Life (5:02)
6. Holy is our God (3:00)
7. Jesus Knows (4:56)
8. You are Good (3:49)
9. He Came for Me (4:57)
10. I Fall on You (3:14)
11. Only Love Remains (4:02)
12. Go Light Your World (4:47)
13. Let There Be Singing (4:20)
14. Hallelujah (God So Loved) (3:37)

Jelszó/Password: levente

Related Posts with Thumbnails